همیشه با سئوالات مکرری در مورد "شرط تنصیف اموال پس از طلاق" یا همان "تملک نصف دارایی مرد بعد از جدایی" روبرو هستم.

امروز در همین باره برایتان می نویسم✅

در ابتدای شرایط مندرج در اسناد رسمی ازدواج آمده است:

"چنانچه طلاق ، بنا به درخواست زوجه نباشد و طبق تشخیص دادگاه ، تقاضای طلاق ، ناشی از تخلف زن از وظایف همسری یا سوء اخلاق و رفتار وی نباشد ، زوج مکلف است تا نصف دارایی موجود خود را که در ایام شویی با زوجه به دست آورده یا معادل آن را ، بصورت بلاعوض به زوجه منتقل کند."

با توجه به طریقه انشای این شرط در سند رسمی و احراز قصد قانونگذار ، باید آیتم های زیر را برای اجرای این شرط ، مورد توجه قرار داد:

▪تملک اموال زوج توسط زوجه ، ااما پس از واقعه طلاق ، ممکن خواهد بود.

▪اقدام به تقاضای طلاق ، ااما باید از طرف زوج صورت گرفته باشد تا زوجه بتواند از این شرط ، بهره ببرد.

▪تقاضای طلاق از ناحیه زوج ، مستند به سوء رفتار و نشوز زوجه نباشد. در صورت احراز صحت ادعای زوج مبنی بر تخلفات زوجه ، شرط تنصیف محقق نخواهد شد.

▪عبارت "تا نصف اموال" یعنی از میزان حداقل اموال تا حداکثر پنجاه درصد آن. تشخیص و تعیین مقدار به عهده دادگاه است.

▪صرفا اموالی مورد محاسبه قرار میگیرد که در زمان زندگی مشترک زوجین ، حاصل شده است. لذا مال موروثی و مالی که زوج قبل از عقد ازدواج ، مالک آن بوده به حساب نمی آید.

▪موجود بودن مال حین طلاق ، ملاک تحقق این شرط است. لذا اموال مفقود یا تلف شده از این دایره خارج است. همچنین دیون و مستثنیات دین هم در نظر گرفته نمی شود.

 

به کانال تلگرامی وکیل سایبری بپیوندید irancyberlawyer@


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تور زمنی وان از تبریز Javier آنلاين بلاگ سیستم تخلیه دود | تخلیه هوای دود پارکینگ | جت فن پارکینگ معرفی کالا گیاهدان فروش لیزر الکساندرایت 2020 نمونه سوالات رایگان پرورش زالو وبلاگ کاربردی همتا سـرگـرمــــی آزادافزار-درباره لینوکس و نرم افزار های آزاد